Dom za stare – Smeštaj

Dom za stare Beograd -Smeštaj

Nenametljivo i udobno je prva pomisao na smestaj u nasem domu za stara lica.

smestaj, dokrevetna soba

 • zasebno kupatilo
 • klimatizovano
 • tv, telefon, internet

Dvokrevetna sobaprostran smestaj za dvoje

Mobilijar u ovoj kategoriji smeštaja podrazumeva krevet sa odgovarajućim dušekom po preporuci našeg medicinskog osoblja, ugradni plakar veličine 80x240cm po osobi, noćni ormarić, toaletni stočić, naslonjač, te niz sitnica za udoban boravak.

Jednokrevetna sobaluksuzan smestaj za jednu osobu

Soba opremljena u svemu kao dvokrevetna, dodatno čajna kuhinja, klub garnitura, pisaći sto, ambijentalno osvetljenje. Ova kategorija smeštaja vam omogućava prijem poseta u okviru svoje smeštajne jedinice, te potpun mir i autonomiju u okviru našeg objekta.

smestaj, jednokrevetna soba

 • cajna kuhinja
 • klub garnitura
 • potpuna intimnost
smestaj, apartman

 • dnevni boravak
 • balkon
 • francuski ležaj

Apartmansmestaj kao u hotelu

Sastoji se od dnevnog dela u kome je kombinovani prostor za ručavanje, sedenje i radni sto, kuhinjske niše, balkona sa ratan baštenskom garniturom, spavaćeg dela sa francuskim ležajem i ugradnim plakarima. Apartman može koristiti jedna ili dve osobe.

Biznis Apartmanapartmanski smestaj sa kancelarijom

Poseban smeštaj nudimo za ljude koji i u svojoj sedmoj, osmoj deceniji nisu prekinuli poslovne kontakte i aktivnosti. Ova usluga podrazumeva ličnu poslovnu sekretaricu, vozača, organizovanje putovanja, omogućen prijem poslovnih partnera u prostoru doma, lov, ribolov i niz drugih pogodnosti. Detaljnije informacije o vrsti usluge, uz potpunu diskreciju dogovorenog, možete dobiti u direktnom kontaktu.

smestaj, biznis apartman

 • apartmanski smeštaj
 • radni kabinet
 • sekretarica i vozač

…koristićete i ostale prostore

Sve sobe, iz bilo koje kategorije, imaju zasebno kupatilo, TV , radio aparat, telefon, internet vezu, panik taster, a dodatno se opremaju potrebnim elementima za slabije pokretne osobe po Vašoj želji i preporuci naših lekara, Celokupan prostor hodnici, zajedničke prostorije i sobe priključen je na centralni sistem grejanja i klimatizovan.

Na svakom spratu organizovan je dnevni prostor, sa mini kuhinjom, bibliotekom, računarom, satelitskom TV, klub garniturom i svim sadržajem za udoban boravak i razonodu. Ovaj prostor izlazi na prostranu terasu sa koje se pruža panoramski pogled ka vrhu Kosmaja i živopisnoj okolini našeg objekta. Dežurna medicinska sestra, na svakoj etaži, ima svoj kabinet opremljen ambulantnim inventarom i povezan panik tasterom sa svim smeštajnim jedinicama.

Stanarima doma na raspolaganju je centralna ambulanta, sala za fizioterapiju, moderno opremljen rekreacioni blok, hidromasažni kabinet, svečana sala za obedovanje i proslave, kafe bar, salon za negu, frizer, pedikir i koršćcenje usluga recepcije hotelskog tipa.
Vertikalna komunikacija unutar objekta obavlja se stepeništem i sa dva lifta, a sav unutrašnji i spoljni prostor prilagođen je za kretanje slabije pokretnih osoba i invalida.
Objekat je okružen sa 40 ari uređenog parka, osmišljenim sadržajem za šetnju, sedenje i rekreaciju, u čijem centralnom delu je manje jezero i homeopatski vrt. Van kruga uređenog vrta, korisnicima našeg doma na raspolaganju je ekonomski deo zemljišta gde je omogućeno, kao hobi zanimanje, samostalno uzgajanje biljnih kultura i druženje sa kucnim ljubimcima koje ste poveli sa sobom ili ako ste stekli neke nove.